Leuke adresjes voor wijn en spijs

Leuke adresjes voor wijn en spijs. Heb jij een leuke tip, laat het ons weten!

Leuke adresjes voor wijn en spijs. Heb jij een leuke tip, laat het ons weten!

Je kent het wel; zo’n ontzettende leuke wijnwinkel, wijnbar, kaaswinkel of winkeltje met lekkere dingetjes waar je gewoon ontzettend leuk bent geholpen, dat je iedereen aanraadt om er naar toe te gaan. Dat kan nu ook op WijnSpijsBlog. Verzot op lekkere wijn en spijs, zijn we altijd op zoek naar leuke adresjes. En heb je je vakantie wel eens doorgebracht op een wijngaard in het buitenland, ook dat horen we graag.

Heb jij een leuke tip, deel deze dan met ons. Mail naar redactie@wijnspijsblog.nl of laat je tip hieronder, in de comments achter. En als je dan ook nog vertelt waarom het zo’n leuk adresje is én wat je daar echt moet eten of drinken, dan maak je ons helemaal blij!

 

Redactie

6 Reacties

  1. Wat leuk dit én dat ik de eerste ben. Ik weet wel een leuk adresje voor kaas in Amsterdam.
    Fromagerie Abraham Kef in Marnixstraat & Czaar Peterstraat. Wij hebben daar een keer een proeverij gehad en de heerlijkste kazen kwamen op tafel. Een echte aanrader en in Amsterdam zeker een begrip!

    Gr. Johan

  2. Wijnbar Lefevbre! Op het Neude in Utrecht. Ik kom daar regelmatig even borrelen met collega’s. Altijd gezellig, goede wijnen en een prettige bediening. Niet voor niets natuurlijk wijnbar van het jaar geworden!

  3. Ik ben laatst bij wijnbar Het Eigendom in Rotterdam geweest. Samen met collega’s heerlijke wijnen gehad! Sfeervol ingericht, leuke bediening, leuke en lekkere kleine gerechtjes. Wij gaan hier zeker vaker naartoe… Groet, Noa

  4. Ik sluit me helemaal aan bij de tip over wijnbar Het Eigendom in Rotterdam! Leuke tent en lekkere wijnen. Ook de Wijnbar Janssen en Van Dijk in de Westewagenstraat in Rotterdam is een leuk adres om gezellig een wijntje te drinken!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.