Zelf snoep maken was nog nooit zo leuk en lekker!

Atelier Confiserie - Boek over het maken van snoepIn februari komt er een boek uit over het maken van snoep. Met Atelier confiserie haal je een praktisch handboek in huis om zelf aan de slag te gaan. Want wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken?

Zelf snoep maken? Leuk!

Aan de hand van de duidelijke receptuur en goede uitleg over technieken leer je zelf allerlei snoep, zoals drop, toffees, nougat, karamels en nog veel meer zoete kunstwerkjes, maken!

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een ‘harde’ en ‘zachte kraak’. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Atelier confiserie

Atelier confiserie is geschreven door Yasmin Othman.  Yasmin Othman is al jaren fervent foodblogger en verbonden aan diverse culinaire tijdschriften. Eerder verscheen bij Good Cook al haar boek Fingerfood.

Het komende voorjaar brengt Good Cook nog veel meer leuke en interessante boeken uit. Wil je weten welke, klik dan hier voor de voorjaarsbrochure van Good Cook.

Over Good Cook

Uitgeverij Good Cook is onderdeel van Kookwinkel Oldenhof. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1821 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste kookwinkels van Europa met onder andere winkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. In 2002 werd uitgeverij Good Cook Publishing – nu Good Cook – opgericht. De bijzondere samenwerking tussen de kookwinkels en de uitgeverij is goed zichtbaar in het aanbod van Good Cook; trends op culinair gebied laten zich vertalen naar kookboeken over die onderwerpen.

Goede en originele kookboeken die bovendien – door prachtige fotografie en mooie vormgeving – een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.

– persbericht –

 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: