Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015 in Groningen

Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015Dit weekend is het zover: De Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015. Het derde en vierde weekend van september staan dit jaar in het teken van Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015. Nederlandse wijngaarden openen dan hun poorten voor de Nederlandse wijnliefhebber. Tijdens de Open Dag Nederlandse Wijngaarden kunnen wijnliefhebbers Nederlandse wijngaarden bezoeken, rondkijken op de wijngaard en natuurlijk wijn proeven!

Verspreid over heel Nederland zijn er wijngaarden te vinden. Van Wognum tot Ermelo, van Vijlen tot Nieuwolda. Nederland heeft zich ontwikkeld tot een echt wijnland. De Open Dag Nederlandse Wijngaarden wordt in het kader van de Nationale wijnweek georganiseerd. De Nationale Wijnweek heeft tot doel Nederlandse wijn en Nederlandse wijngaarden onder de aandacht te brengen van wijnliefhebbend Nederland.

Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015 in Groningen

Je verwacht het misschien niet, maar ook de provincie heeft wijngaarden. Tijdens de Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015 is er één wijngaard in de provincie Groningen te bezoeken. En wel:

Wijngaard Ol Diek
Te bezoeken op zaterdag 19 september 2015 van 10.00-17.00 en zondag 20 september 2015 van 11.00-17.00
Adres:
Hoofdweg West 26
9944 EB Nieuwolda  (Google Maps)
Website: www.landwinkeloldiek.nl
Kun je wijn proeven? Ja

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: