Vrienden van het WijnSpijsBlog

advertentie Pianeta terra Pianeta Terra
In het hart van Amsterdam vind je het Italiaanse restaurant Pianeta Terra. Pianete Terra staat bekend om de overheerlijke natuurlijke en biologische keuken, waar zowel authentieke Italiaanse gerechten als de gerechten uit de hedendaagse, moderne Italiaanse keuken worden bereid.

Adres: Pianeta Terra Beulingstraat 7 1017 BA Amsterdam 020 626 19 12 Pianeta Terra op Facebook Pianeta Terra op Twitter Pianeta Terra op PinterestPianeta Terra op IENS

 Domein Hof te Dieren Domein Hof te Dieren
In het hart van Gelderland, genesteld op de Veluwezoom, met ruim uitzicht over de Achterhoek ligt in Dieren, op een lichte glooiing, de grootste ommuurde wijngaard van Nederland: Domein Hof te Dieren. Youp Cretier en zijn vrouw Riet maken hier op hun biologische wijnen, die jaar op jaar weer beloond worden met de WIN-keurzegel.

Adres: Arnhemsestraatweg 16 6953 AX Dieren Domein Hof te Dieren op Facebook Domein Hof te Dieren op Twitter

 vakantie vieren in de Provence. Domaine de Marotte
Op zoek naar een mooi adresje om vakantie te vieren in de Provence? Dat kan bij Domaine de Marotte. Deze wijngaard van Daan en Elvire van Dijkman ligt middenin de Provence, niet ver van Carpentras, vanwaar de gehele Provence goed te ontdekken is.

Adres: 994 Petit chemin de Serres 84200 Carpentras-Serres – FRANKRIJK tel. +33 490634327 fax +33 490626751 e-mail: info@marottevins.com

Domaine de Marotte op Facebook Domaine de Marotte op Twitter
 mes amis Wijnrestaurant Mes Amis
Vlakbij het Vrijthof in Maastricht vind je wijnrestaurant Mes Amis, waar gastvrouw Annaline, een bevlogen vinologe, als geen ander de juiste wijn-spijs combinatie weet te vinden. Bij Mes Amis staat gastvrijheid, heerlijke gerechten en mooie wijnen steevast op het menu. Meer dan 20 verschillende wijnen, ook uit de regio, zijn hier per glas te bestellen.

Adres: Tongersestraat 5 6211 LL Maastricht 043 325 78 66 mail@mesamis.nl

Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht op Facebook Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht op IENS
 Restaurant De Kleine Heerlijkheid, het gezelligste restaurant in Groningen Restaurant De Kleine Heerlijkheid
In één van de oudste panden van Groningen en midden in het centrum aan het Schuitendiep vind je Restaurant De Kleine Heerlijkheid.De Kleine Heerlijkheid is een gezellig huiskamerrestaurant waar met passie en liefde gerechten worden bereid én geserveerd. Bij De Kleine Heerlijkheid streven ze er naar om alles zelf te maken én dat proef je!

Adres: Schuitendiep 42 9711 RD Groningen 050 31 31 370 info@dekleineheerlijkheid.nl

Il Divino op Facebook Restaurant De Kleine Heerlijkheid in Groningen op Twitteriens klein
 Il Divino Il Divino
Ben je op zoek naar lekkere wijnen dan ben je bij Il Divino aan het juiste adres. Zowel in de winkel in Hilversum als in de webwinkel vind je een uitgebreide keuze aan rode, witte en rosé wijnen, bubbels, port en dessertwijnen uit bekende wijnlanden als Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal én minder bekende wijnlanden als Macedonië, Bulgarije, India, Kosovo en Engeland. En houd je van verassingen dan is het verrassingspakket met ieder kwartaal andere spannende wijnen van Il Divino een uitkomst.

Adres: Bussumerstraat 6 1211 BK Hilversum 035 622 91 59

Il Divino op Facebook Il Divino op Twitter
 ECOstyle ECOstyle
Bij ECOstyle kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor de druiven in je tuin of (hobby)wijngaard. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.

Adres: Vaart Noordzijde 2a 8426 AN Appelscha 0516 43 21 22

ECOstyle op Facebook ECOstyle op Twitter
 Vitis Vino - Alles in huis voor wijnbouw en wijnbereiding.

Vitis Vino

Vitis Vino heeft alles in huis voor wijnbouw en wijnbereiding. Van druivenplanten, wijnbouwpalen tot wijnbereidingspakketten en mostbehandelingsmidden. Vitis Vino heeft het allemaal.

www.vitisvino.nl

Adres: Suetersweg 2a, 7497 MZ Bentelo (Hof van Twente) 0547-38 89 28 0547-29 27 85 info@vitisvino.nl verkoop@vitisvino.nl

Vitis Vino - van Rein op Facebook Vitis Vino op Twitter
 Wijngoed Reestlandhoeve - het startpunt van een bijzondere belevenis Wijngoed De Reestlandhoeve

In het Reestdal, vlakbij Balkbrug, Dedemsvaart en Meppel ligt Wijngoed De Reestlandhoeve. Het Reestdal biedt uitstekende condities voor de biologisch en bio-dynamisch geteelde wijnbouw van De Reestlandhoeve, waar de druiven groeien onder begeleiding van klassieke muziek. De wijnen van De Reestlandhoeve behoren tot de top, zoals ook bleek uit de prijzenregen tijdens de wijnkeuring Austria Wine Challenge 2014. Op De Reestlandhoeve is van alles te beleven. Wijnproeverijen, Wijn & fiets- en wandelaarangementen of rijles in de tuk tuk. Kortom, wijngoed De Reestlandhoeve; het startpunt van een bijzondere belevenis.
www.reestlandhoeve.nl

Adres:  Hoofdweg 21 7707 RB Balkbrug 0523-648612 info@reestlandhoeve.nl

Wijngoed De Reestlandhoeve op Facebook Wijngoed De Reestlandhoeve op Twitter
 Iers restaurant De Turfsteker in Westerbork De Turfsteker/Meursinge Westerbork

Het Ierse specialiteitenrestaurant De Turfsteker in Westerbork maakt onderdeel uit van Meursinge Westerbork.  In De Turfsteker kun je genieten van de heerlijke Ierse keuken. Op de menukaart staan gerechten als gerookte zalm, diverse stoofpotjes en natuurlijk ook een aantal heerlijke gerechten van de grill. Diverse traditionele nagerechten maken de Ierse maaltijd compleet.
www.meursinge.nl

Adres: Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork
0593 331111

Wijngoed De Reestlandhoeve op Facebook Wijngoed De Reestlandhoeve op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: